Reviews: Mind Eye Power Opleiding

>Let op :alle nieuwe en recente informatie over Mind Eye Power is te vinden op https://mindeyepower.nl/

2 Zeer waardevolle en bijzondere trainingsdagen gehad, waarin de kracht en het effect van Mind Eye Power zichtbaar en merkbaar werd! Ik ben nu ook gecertificeerd om deze methode voor mijn cliënten inzetten. Dank je Jacqueline voor deze inspirerende training !

MIND EYE POWER een vernieuwende verrassende en zeer effectieve methode om diepgaande verandering te brengen in ongezonde en hardnekkige patronen in denken , voelen en doen. Een methode die op een eenvoudige manier een brainswitch kan realiseren, de resultaten zijn verbluffend. (PMTactief Praktijk, Melanie van Wilsem, februari 2017)

In the pocket!  Na 2 bijzondere trainingsdagen waarin de kracht van Mind Eye Power al goed zichtbaar was mag ik deze
methode voor mijn cliënten inzetten. Ben je benieuwd wat MEP voor jou kan betekenen…Mind Eye Power nu ook te ervaren in mijn praktijk. Door middel van geestkracht en oogbewegingen zijn trauma’s met een kleine en grote T aan te pakken. De methode is toegankelijk, mild en krachtig tegelijkertijd. Zelfs in te zetten als je wilt stoppen met roken!! Heel mooi toepasbaar in een coachtraject maar ook als individuele sessie. (Woodapple coaching, Maaike Houtappel )

ja, ik heb de MEP cursus afgelopen herfst gedaan. Hulde aan Jacqueline! (Hans van Kreeke, februari 2017)

 Wat ’n super leerzaam dagje weer…. #MindEyePower… Een methode mede gebaseerd op EMDR; super interessant hoe alles ook vanuit NEI/NLP/Hartcoherentie en MBK ook hier weer tezamen komt.
Best wel veel geleerd eigenlijk de afgelopen 2,5 jaar!!! Miriam Stokkinggreef (januari 2017)

Het is een geweldige, eenvoudige en doeltreffende methodiek die ik regelmatig toepas om mezelf, mijn kind en mijn cliënten. Alle hulde en lof voor jou Jacqueline, ik ben een groot fan!  Willeke Colenbrander (oktober 2016)

In de training Mind Eye Power heb ik Jacqueline  leren kennen als een gedreven trainer en warm mens. Zij heeft een prachtige methode ontwikkeld welke doet denken aan EMDR maar meer lichaamsgericht is. MEP is een praktische methode die goed toepasbaar is. Dank Jacqueline. Machteld Valenkamp (oktober 2016)

Eind sept. en begin okt. heb ik de 2 daagse Mind Eye Power Training gevolgd bij Jacqueline.
Ik heb genoten van de inhoud en de vorm waarin ze de training geeft, maar vooral van haar enthousiasme.
Wat een inspirerend en groots gebied komt er open te liggen met deze door haar ontwikkelde geweldige tool.
Het gebied van de hersenen is te betreden middels oogbewegingen en kan worden versterkt door lichaamsgerichte oefeningen.
Mind en Body worden op een concrete wijze bij elkaar gebracht waardoor er diepe processen teweeg gebracht kunnen worden.
De Training MEP is een aanrader voor elke coach of therapeut. Of gewoon voor jezelf om de staat van groei aan te spreken of te bekrachtigen.
Dank je wel Jacqueline, je was TOP!!!   Yvonne Lamers (oktober 2016)

 
Zeer leerzaam en bruikbaar als coach. Barbara Rubbens (sept, 2016)

Vorige week had ik het voorrecht een Mind Eye Power sessie te mogen ondergaan bij Jacqueline Venbrux. Wat is dat toch een fantastische tool om gedrag drastisch te veranderen op een moeiteloze manier!   Erika Antoniazzo  (mei 2016)

Mind Eye Power is een zeer krachtig middel om traumatische ervaringen te ‘overschrijven’. Ik heb het toegepast bij een cliënte met een traumatische seksuele ervaring. De cliënte heeft ADHD en daardoor moeite zich te concentreren. De MEP methode bleek juist bij haar heel krachtig te zijn, door de oogbeweging kon ze niet afdwalen in haar gedachten behield ze haar concentratie. Omdat ze het in het begin een beetje eng vond hebben we het in twee sessie gedaan. De tweede keer ging ze vol overgave naar de ervaring omdat ze gemerkt had wat het voor haar kon beteken. Haar leven is een stuk moeitelozer geworden.                                         Elma Schouten, Closure.nu  Mediation &Coaching

Bedankt Jacqueline voor de twee cursusdagen. Zeer de moeite waard. Verbazingwekkend hoe eenvoudig de toepassing en effectief de methode is.
Maurice van Bokhorst

Hier ligt de vakantie alweer even achter ons. De vliegreis terug is zeer relaxt verlopen. Het was heel bijzonder te ervaren dat ik wel de gedachten had over het spannende gevoel maar niet het gevoel zelf en helemaal niet de bijbehorende lichamelijk reacties. Ik heb me aangenaam verbaasd. Ik was al enthousiast over de methode maar ben dat door deze persoonlijke ervaring helemaal. Daar waar mogelijk zal ik dit vertellen.
Jetty Munster, Buitenplaats de Broekhuizen, Effortless Coaching

Ik kan nu wel zeggen dat ik echt succes met de MEP methode heb. Ik heb iemand geholpen minder zenuwachtig te zijn voor een pitch. Pitch ook gewonnen. En iemand geholpen minder obsessief met geld om te gaan. Sindsdien is daar geen ruzie thuis meer over geld geweest. En ook iemand geholpen om door te pakken als die plannen heeft en die is ineens heel actief! Dus dat is heel mooi allemaal.
Francine Vos

Dank je wel Jacqueline en andere aanwezigen. Was een fijne en leerzame dag. Zeker een aanrader !Net mijn eerste Mind Eye Power sessie gedaan met ontroerende resultaten voor de cliënt. Wauw, wat een mooi instrument ! Nogmaals dank je wel Jacqueline voor het kennis laten met en leren werken met deze fijne , toegankelijke methode ! En gisteren mocht ik weer een sessie doen bij een cliënt en wederom was het een prachtige ervaring.Heel bijzonder!
Daphne de Leeuwerik

Dag Jacqueline, bedankt voor beide cursusdagen. Echt een mooie aanvulling voor mij.
Danny Schoenmaker.

Erg de moeite waard en zeer fijn om mee te werken in de praktijk. Een aanrader dus.
Daphne Leeuwerik

Was super leuk en interessant.
Elma Schouten

Erg interessant, leerzaam en mooi toepasbaar. Voor iedereen een aanrader.
Johanna van der Haar

Dank Jacqueline voor het delen van deze waardevolle kennis, inzicht en ervaringen over de werking van ons brein.
Herma Overweg

Begin dit jaar werd ik door een collega gewezen op Mind Eye Power. Mijn collega gaf aan dat dit een mooie techniek voor mij zou kunnen zijn binnen mijn praktijk. Spontaan heb ik mij opgegeven voor de workshop in april 2015. Wat mij opviel was het warme bad waar ik in terecht kwam; cursusleiding en cursisten waardeerden elkaar, je mocht er zijn als collega en om wie jij bent. Ik heb veel geleerd, ervaren en ben enthousiast geworden over de eenvoud van het toepassen en de diepe werking die MEP op mij had.
Ik ben orthopedagoog en kom in mijn praktijk InSpiegeling regelmatig kinderen en jong volwassenen tegen die pijn voelen over de dingen die zijn gebeurd. Ze vinden het moeilijk om dit aan anderen te verwoorden, ze zijn vaak bang of onzeker om zich weer te verliezen in de vervelende situatie. MEP zou voor mij een mooie techniek zijn om hen te helpen weer in hun kracht te komen. Ik kreeg behoefte om mij verder te verdiepen en bekwamen in Mind Eye Power zodat ik hen weer in hun kracht kan laten komen.
Ik kreeg van Jacqueline Venbrux bericht dat er in oktober twee workshops MEP zouden plaatsvinden. De eerste workshop was de vernieuwde workshop van hetgeen ik al had gevolgd en de tweede workshop was een extra verdieping op MEP. Ik heb direct gereageerd; weer opfrissen van mijn kennis en verdieping ervan, zodat ik het kan gaan toepassen in mijn praktijk.
Jacqueline legt op heldere wijze uit wat de theorie en werking is van MEP.
De technieken worden direct geoefend. Er is alle ruimte en openheid om vragen te stellen aan Jacqueline en aan medecursisten. Het is een veilige techniek voor cliënten. Een cliënt bepaalt zelf hoever hij meegaat in de herbeleving van pijnlijke situaties. Als een cliënt in eerste instantie niet wil of kan praten over het gebeurde, dan hoeft dit ook niet. Juist in je hoofd, hart en lichaam onder begeleiding van de coach MEP ervaren, is de kracht van deze techniek. De cliënt bepaalt zelf de stappen en de situatie die herbeleefd wordt. Daarna komt de bloei vanuit de eigen kracht.
Ik heb nu een keer MEP ingezet bij een cliënt van 14 jaar oud. Hij heeft het als prettig en effectief ervaren. Daarna zijn we de paar sessies die nog volgden elke keer gestart met ontspannende oogbewegingen zoals de lemniscaatoefening. Ik merkte dat hij in zijn kracht is komen te staan en regie weer in eigen handen heeft gekregen.
De oogbewegingen van MEP pas ik bij mijzelf enkele keren per week toe. Gewoon omdat het heel ontspannen werkt. Soms is het maar een paar minuten, soms neem ik er uitgebreid de tijd voor.
Marian Waller

This entry was posted in MIND EYE POWER 1 en 2. Bookmark the permalink.